5000 PCS LED Panel Frame Production a me ka hoʻouna

Ua hoʻopau koke kā mākou hui i kahi kauoha no 5000 sets onā pale kukui panel.Mai ka hana ʻana i nā mea maka e like me ka ʻoki ʻana, ka kuʻi ʻana, ka chamfering, a i ka pauka pauka, hahai mākou i nā kūlana maikaʻi o kā mākou mea kūʻai.Ma mua o ka hoʻopili ʻana, e nānā kā mākou limahana maikaʻi i nā kikoʻī āpau o ka huahana, a ʻaʻole ʻae ʻia ka deformation, scratches, black spots, unven powder spraying a me nā hemahema ʻē aʻe.No ka mea ua loaʻa i nā mea kūʻai aku kā lākou ʻeke ponoʻī, pono lākou e hoʻohana i kā lākou mau hōʻailona ponoʻī, nā lepili a me nā pepa aʻo.Ma nā ʻōlelo o ka ʻeke, hoʻohana mākou i nā pale kihi no ka maʻalahi o ka huahana, i mea e pale ai i ka deformation o ka bracket i ka wā o ka lawe ʻana a i ʻole ka hoʻouna ʻana.

alakaʻi panel kiʻi

Pono ʻoe e loaʻa i kahiKiko kau lunaa i ʻoleKiko kau ʻana i hoʻopaʻa ʻiano nā Panela LED.

PAA PANEL LED

ʻEhā mau ala hoʻokomo o nā kukui panel LED

1. Hoʻopaneʻe, hoʻoponopono i nā uea kumu ʻehā o ka uea hoʻokuʻu i ke kaupaku, a laila hoʻohui i nā kukui panel i nā uea hoʻomaha ʻehā, a hoʻoponopono i ke kiʻekiʻe e like me kāu makemake ponoʻī.

panel hoʻokuʻu

2. Hoʻokuʻu ʻia, e ana mua i ka nui o ka pahu hoʻokuʻu ʻia, a laila e kahakiʻi a ʻokiʻoki ma luna o ke kaupaku me kahi peni, a hoʻokomo i ke kiʻi hoʻololi e hoʻokomo i ke kukui panel.

hale kaawale

3. Kau ʻana i luna, e hoʻokomo pono i ka ʻili o ke kukui panel ma ke kaupaku o ka wahi i makemake ʻia, a laila e hoʻokomo i ke kukui panel.

papa kau luna

4. Hoʻokomo ʻia, E hoʻokomo mua i kahi ʻāpana metala ma luna o ke kaupaku, a laila e hoʻoponopono i kekahi mau brackets protruding ma ke kua o ke kukui panel LED, a laila e hoʻokomo i ke kukui panel i loko, i hui like ka bracket a me ka lau metala ma ke kaupaku. hiki iā ʻoe ke hoʻoponopono i ke kaupaku.

panel i hoʻokomo ʻia


Ka manawa hoʻouna: Jul-10-2020