Eastrong Lighting e ta'u atu ia te oe le auala e filifili sa'o ai le moli o le ma'a LED?

Vaega omoli ma'a LED

O le moli o le paʻu e masani ona aofia ai vaega e fa: faʻavae alumini, vaega palasitika, pito pito ma mea faʻaeletoroni.E tusa ai ma le tino lamepa e vaevae, e mafai ona vaevaeina i le fausaga moli pito i luga ma le pito i lalo o le fausaga moli vaega e lua.
O le mea moni, ua leva ona aliali mai le malamalama o le uʻamea i lo tatou olaga,uaa LEDo le mea lea e masani ona taʻua o lamepa e teu ai le malosi.O lo'o i totonu o le fa'amalama fa'apipi'i fa'atasi ma le fa'atulagaina o se poloti fa'aeletonika fa'asao malosi i totonu o le fatuga.O loʻo faʻaalia e ala i le faʻaopoopoina o se fausaga vaeluaga i lalo o le avanoa i le va o le pito i lalo ma le pito i luga.I le vaega pito i lalo o le fausaga tuʻufaʻatasia ma se faʻalauteleina o le sone avanoa avanoa fausaga, ma le fausaga o loʻo siʻosiʻomia e le tele o pu, e mafai ona faʻaaogaina mo le tele o faʻamaʻi, vevela vevela, ma isi, e faʻamautinoa ai e mafai ona faʻaogaina lamepa faʻaolaina malosi. fa'aaoga masani lona ola.

moli ma'a LED

 

Le fa'aogaina o moli ma'a

O moli paʻu o loʻo faʻaaogaina lautele i lo tatou olaga faʻatinoina, faʻaopoopo i le folasaga vaega o le faʻalauiloaina o le fanua, o moli paʻu e aoga foi i le tele o taimi, e pei o: fale gaosi oloa, fale teu oloa, faleaoga, pakaga taavale, alalaupapa ma isi nofoaga faitele.
O le faʻaogaina o moli paʻu e mafai ona suia e ala i le suia o le itu o le moli e maua ai se faʻamalama faʻamalama e tolu;faʻaaogaina moli paʻu mai le moli o le itu, e mafai ona e fausia se ata lafoia i luga o le mea, o lea tatou te vaʻavaʻai i le mea faitino o le ai ai se lagona o le faʻauluuluga ma lagona tolu-dimensional.E ala i le fa'amalama fa'amalamalama mea e sili atu ona lelei!

moli ma'a LED

 

 

Fautuaga mo le fa'atauina o ma'a

1, o le faʻatauina o moli paʻu, ina ia mafai ona faʻaumatia le faʻatauina o moli paʻu ma faʻaupuga puipui o le ata lafoia, e sili ona lelei le filifilia o moli o le paʻu ma le ufimata manino i pito uma e lua o moli o le pa, moli o le itu i le itu. ituaiga oloa fa'apipi'i fa'alelei, ina ia sili atu le fa'amalama.
2, o le filifiliga o le paʻu moli e mafaufau foi i le ola o le paʻu moli, matou te iloa, o le mea moni, o le tele o oloa i luga o le maketi o nisi o mea e sili ona lelei, o loʻo matou faʻatauina moli paʻu, e filifili ai le faʻaogaina o le malamalama o se moli u'amea apamemea.
3, e tatau foi ona maitauina, pe a faʻatau, e tatau i moli paʻu ona fetaui ma tulaga faʻapitoa a le CE EU, faʻaopoopo i le saogalemu, o le mea moni, o oloa faʻamaonia CE o oloa ia e fetaui ma tulaga o le maketi a Europa.

A maeʻa ona faitau le folasaga o loʻo i luga e uiga i le faʻaogaina o moli maʻa ma le faʻatauga o tomai, e te maua se malamalama loloto atu i moli faʻamalama, e te manaʻo e iloa atili le malamalama e uiga i lamepa ma moli, faʻamolemole faʻaauau pea ona faʻalogo i Eastrong moli.


Taimi meli: Ian-10-2023