Hvordan bruke lysdesign for å fremme urban økonomisk utvikling

Fremkomsten av nattøkonomiindustrien har i stor grad økt verdien av kommersiell lysdesign.Lysdesign har endret seg både i profittmodell, konkurransemodell og deltakere.Lysdesignet til kjøpesenterets nattøkonomi er en storskala, reelt integrert ny forretningsmodell som bruker belysning som inngang.Det er markedsføring og kreativt.

Rollen til lysdesign i nattøkonomien:

1. Bidrar til å drive natt økonomisk utvikling;

Kreativ lysdesign kan drive utviklingen av nattøkonomi gjennom direkte og indirekte metoder.
Den direkte metoden refererer til å tiltrekke mer passasjertrafikk til kjøpesentre og nærliggende kommersielle distrikter gjennom åpne nattturer, og dermed drive veksten av nattlig forbruk av varer og underholdningsindustrien.
Den indirekte metoden er å øke forbrukerens opphold, og dermed drive veksten av forbruk som catering, og dermed drive økonomisk vekst.

2. Skap visuelt fokus og lys opp vareelementene;

Lysdesignet til kjøpesenteret er ikke bare arkitektonisk lysdesign og plantelysdesign, men også lysdesign av forretningsskilt, butikkvinduer og fasader.Med avansert lysteknologi skaper den effektivt visuelt fokus.
Lyset kan fremheve egenskapene til selgeren, fremheve egenskapene til produktet, og ha muligheten til å tjene penger på flyten gjennom temaelementene til det spesifikke produktet, og dermed oppnå en kombinasjon med reklameeffekten til selgeren og øke profittmodellen .

3. Lysdesign lover å drive IP-økonomi;

Lysdesign må ta dypt i betraktning kombinasjonen av lys og IP, kombinasjonen av lys og virksomhet, integrering av mennesker og lysmiljø og den interaktive opplevelsen av mennesker og lys.Kombinasjonen av interaksjon, kreativitet og belysning kan vise frem kjøpesenterets IP og forretningskultur i et nattøkonomisk miljø.
Det finnes mange former for lysdesign, inkludert den overordnede oppslukende opplevelsen, ulike slagord, festivalsymboler, karakterer og så videre.Uansett fra et kommersielt perspektiv, eller fra et kulturelt og kreativt perspektiv, vokser etterspørselen etter oppslukende opplevelser og festivalutstillinger.Kjøpesentre kan bruke lysdesign for å fremme sine IP- og kommersielle kjerner på mange måter.Derfor, enten det er produkt eller kreasjon, er fremtiden mot kreativitet og produkt på tvers av landegrensene.

Prinsipper for lysdesign for "Nattøkonomi":

1. Bruk lystypen for å fremheve det arkitektoniske bildet;

2. Bruk lys for å skape en unik opplevelse og skape en visuell visjon av lys med et ønske om å dele;

3. Lys og visuell skapelse basert på kunst og kultur;

4. Lysdesign Dreneringslov: forbrukere holder seg ved inngangen.led rørformet tri-proof lys

 

 


Innleggstid: 19. februar 2020