LightingEurope Release Nytt energimerke og økodesign belysningsforskrifter

LightingEurope (European Lighting Association) ønsker å håndheve EUs regelverk bedre for å forhindre at armaturer som ikke er standard kommer inn på markedet.
LightingEurope sa at de vil utstede spesifikke retningslinjer for nye regler for økodesign og energimerking for belysning for å hjelpe industrien.De har jobbet tett med regulatorer om lover og retningslinjer, og disse veiledningene bygger på deres erfaring og skisserer anbefalinger om hvordan disse reglene skal forstås.
LightingEurope sa at de nye overholdelses- og håndhevelsesdirektivene vil skape nye muligheter for industri- og markedsregulatorer til å samarbeide om armaturtesting, noe som er avgjørende for å gjøre fremskritt i å eliminere produkter som ikke er i samsvar med kravene på markedet.
LightingEurope har bedt om mer midler til implementering for å bidra til å skape like konkurransevilkår mellom leverandører som overholder de utallige reglene knyttet til belysningsprodukter og de som ikke gjør det.LABLE1

LightingEurope har bedt om mer midler til implementering for å bidra til å skape like konkurransevilkår mellom leverandører som overholder de utallige reglene knyttet til belysningsprodukter og de som ikke gjør det.
Organisasjonen sa i en uttalelse på slutten av året at mer må gjøres for å sikre mer effektiv markedsovervåking."For det første må det tildeles mer ressurser til byråene som er ansvarlige for dette arbeidet."
I tillegg til å samarbeide med relevante avdelinger, vil LightingEurope også utvikle en rekke retningslinjer i løpet av de kommende månedene og årene.


Innleggstid: 19. desember 2019