Vanntett led lekt lys-Eastrong Lighting

I de senere år,Vanntett led lekt lyshar vokst i popularitet som en levedyktig belysningsløsning for både bolig- og kommersielle miljøer.Disse lysene er designet for å gi rikelig med belysning, og er ideelle for områder som er utsatt for tøffe miljøer eller høye nivåer av fuktighet og støv.Derfor,Vanntett led lekt lyser svært holdbare, pålitelige og energieffektive sammenlignet med fluorescerende lys.

Lektearmaturer er en viktig del av LED-belysningsløsninger, og innføringen av LED-teknologi gjør dem enda mer attraktive.LED rør lamellerer svært effektive og gir rikelig med lys per watt sammenlignet med tradisjonelle lameller.LED-teknologi har også sett introduksjonen av lysdioder for lyslekter, og tilbyr en mer effektiv belysningsløsning for de som ønsker å oppgradere.

Vanntette LED-lys er designet for å gjøre dem utrolig allsidige, tilgjengelige i en rekke størrelser og stiler for å passe til alle bruksområder.De er ideelle for kommersielle bygninger og boligbygg, da de gir rikelig med belysning for ethvert miljø.Disse lysene er veldig enkle å installere og er ideelle for de som leter etter en enkel og effektiv belysningsløsning. 

Det vanntette ledede lektelyset er en av de ledede lektelysene på markedet i dag.Disse lysene er perfekte for både innendørs og utendørs miljøer da de er designet for å tåle tøffe og våte miljøer som garasjer eller varehus.

wps_doc_0

Eastrong (Dongguan) Lighting Co., Ltd. er en moderne LED-belysningsprodusent som integrerer med FoU, produksjon, salg og service, som er oppnådd ISO-9001:2015 kvalitetsstyringssystemsertifisering.Fabrikken ble etablert i 2017, lokalisert i Dongguan, Guangdong-provinsen.Som en global LED-belysningsprodusent har selskapet et bredt spekter av produkter, inkludert: LED-panellys, LED-rørlys, IP65 LED tri-proof lys, LED stripelys, LED eksplosjonssikre lys, LED renselys, LED bakteriedrepende lys, LED nødlys, LED UV-lampe, LED-taklampe, high-bay lampe, high-bay lamp ekstern enhet og andre belysningsprodukter.


Innleggstid: 18. mai 2023