Hva er tri-proof lys?

Hva er tri-proof lys?

Tri-proof lys betyr vanntett, støvtett og korrosjonssikkert.De er laget med spesielle korrosjonssikre materialer og silikonforseglingsring for å oppfylle beskyttelseskravene til armaturene.Fra endene der kabelen kommer ut er det med vanntette PG-kontakter for sømløs tilkobling, det sikrer kabelen og hindrer vann og støv i å komme inn.LED tri-proof lys er spesialdesignet og tåler også høyt trykk.IP-klassifiseringen for tri-proof lys er normalt IP65, IP66, noen kan til og med nå IP68 og IP69.

Hva er fordelene med Tri-proof lys?

  • Tri-proof lys laget med melkeaktig diffusor avgir et mykt, varmt lys som er trygt for øynene våre.Spesielt når beslagene er montert på parkeringsplassen, er lys med lav UGR trygt for sjåfører å kjøre bil.
  • Vedlikeholdsfri – Tri-proof armaturer er kraftige og spesiallaget for å tåle tøffe forhold.Den krever mindre vedlikehold og har lang levetid.
  • IP 65 vanntett – For bruksområder som gårder, slakterier, matfabrikker, etc, er IP65-armaturer et must for det våte miljøet.
  • Lang levetid - Arbeidstiden er mer enn 50 000 timer
  • Høy effektivitet – Høy lyseffekt fra 130lm/w til 140lm/w
  • Enkel ledning
  • Enkel installasjon

Hva er applikasjonen?

LED Tri-proof lys er designet for tøffe forhold og de fleste miljøer.Den er perfekt for kommersiell belysning, lagerbelysning, parkeringshusbelysning, supermarkedsbelysning, uteområder, fotgjengerbroer, markisebakgrunnsbelysning, matforedling, belysning av fjørfefarmer og mer.

Hva er installasjonsmetoden?

Tri-proof armaturer kan monteres på en vegg med inkludert maskinvaresett, eller henges opp fra tak med hengende sett.Med tanke på arbeidsmiljøene er overflatemonteringsmetoden den mest brukte.

Ulike typer av de beste Tri-proof lysene på markedet.

For å oppfylle ulike krav og formål, har LED tri-proof lys blitt utviklet fra tid til annen.Det er en haug med unike design vanntette lys på markedet, med et spesielt utseende og nyttige funksjoner, som tilfredsstiller ulike prosjektkrav.

1. Tradisjonell Tri-proof armatur med LED-rør eller SMD

0919

2. LED Tri-proof lys – aluminiumsprofil

14

3. Vanntette LED-lamper i plast

5

 

 


Innleggstid: Mar-06-2020