Aké sú najlepšie LED svetlá pre sklad?

LED je pravdepodobne najväčšie energeticky úsporné riešenie priemyselného osvetlenia skladov na súčasnom trhu.Halogenidové alebo vysokotlakové sodíkové skladové svetlá spotrebujú oveľa viac elektriny.Tiež nefungujú dobre s pohybovými senzormi alebo je veľmi ťažké ich stlmiť.

Medzi výhody svietidiel LED Tri-proof v porovnaní s metalhalogenidovými, HPS alebo žiarivkami patria:

  • úspora energie až 75%
  • zvýšená životnosť až 4 až 5 krát dlhšia
  • znížené náklady na údržbu
  • zlepšená kvalita svetla

Skladové svietidlá LED zvyšujú produktivitu

Skladové operácie zvyšujú produktivitu vďaka LED svietidlám Tri-proof prostredníctvom kvality svetla a distribúcie, ktorú ponúkajú.S týmto zvýšením produktivity skladu spoločnosti získavajú nielen pozitívnu návratnosť investícií zo znížených prevádzkových nákladov na systém osvetlenia skladov, ale aj zo zvýšenia výkonu, ktorý dosahujú v dôsledku prechodu na LED osvetlenie skladov.

Vylepšená bezpečnosť a ochrana vášho skladu

Pracujeme priamo s vaším projektom, aby sme zaistili, že váš nový systém osvetlenia skladu poskytne zvýšenie bezpečnosti a ochrany pre zamestnancov a návštevníkov.Pri prestavbe na LED vám garantujeme, že vám pomôžeme splniť akékoľvek požiadavky na osvetlenie priemyselného skladu pre vašu budovu.

3 dôvody, prečo prejsť na LED Tri-proof svetlá

1. Úspora energie až 80 %

S pokrokmi LED s vyššími lúmenmi na watt nie je zbytočné zníženie spotreby energie o 70 %+.V spojení s ovládacími prvkami, ako sú pohybové senzory, je možné dosiahnuť zníženie o 80 %.Najmä ak existujú oblasti s obmedzenou dennou návštevnosťou.

2. Znížené náklady na údržbu

Problém s HID a žiarivkami používajú predradníky s krátkou životnosťou.Tri odolné LED svetlá používajú ovládače, ktoré konvertujú striedavý prúd na jednosmerný prúd.Tieto ovládače majú dlhú životnosť.Nie je nezvyčajné očakávať životnosť 50 000 + hodín pre vodiča a ešte dlhšiu pre LED.

3. Zvýšená kvalita svetla s jasným osvetlením skladu

Jednou zo špecifikácií, na ktoré si musíte dať pozor, je CRI (index podania farieb).Toto je kvalita svetla, ktoré svietidlo produkuje.Je to stupnica medzi 0 a 100. A všeobecným pravidlom je, že ak máte lepšiu kvalitu, potrebujete menšie množstvo svetla.LED má vysoké CRI, vďaka čomu je kvalita lepšia ako väčšina tradičných svetelných zdrojov.Samotné CRI však nie je jediným faktorom.Niektoré tradičné zdroje, napríklad fluorescenčné, môžu mať tiež vysoké CRI.Ale keďže sú tieto technológie napájané striedavým prúdom, „blikajú“.To spôsobuje únavu očí a bolesti hlavy.Ovládače LED konvertujú striedavý prúd na jednosmerný, čo znamená, že nebliká.Kvalitnejšie osvetlenie bez blikania teda prispieva k lepšiemu výrobnému prostrediu.

 


Čas odoslania: 4. decembra 2019