Fa'ailoga tupe fa'afaigaluega i le fausiaina o le fa'atūina o moli fa'amalama i Jiangxi

faailoa

Signify i aso nei ua faasilasila mai o lana pisinisi soofaatasi Klite o le a teu faʻafaigaluega i le fausiaina o se faʻavae fou o le moli LED i le Itumalo o Jiangxi e faʻafetaui ai le manaʻoga o le lalolagi mo le faʻalauteleina o le gafatia.O le fa'avae o le a fa'aaogaina e gaosia ai fa'amalama moli e aofia ai Philips ma isi ituaiga e tautuaina Saina ma isi maketi o le lalolagi.

"O le fale gaosi fou faatoa fausia o loʻo i totonu o Ruichang City, Jiujiang, Jiangxi Province, ma e faʻamoemoe e maeʻa ma faʻaaogaina i le kuata muamua o le 2021. O le laina gaosiga o le LED atamai i totonu o le faʻavae e faʻaaogaina ai tekinolosi gaosiga o le lalolagi ma le puleaina o gaioiga. metotia.O oloa autu e aofia ai faʻamalama malamalama LED ma moli mo tagata faʻatau ma maketi moli faʻapolofesa.

Fai mai le Sui Peresetene Sinia a Signify's Global ma le Peresetene o le Digital Products Division Li Yunhua: "O le gaosiga fou o le a faʻalauteleina ai le faʻalauteleina o le gaosiga o le LED a Signify i Saina, faʻamalieina le fausaga o le sapalai, ma faʻateleina a tatou mea fou i le maketi ma fesoasoani ia Saina Ma. tagata fa'atau ma tagata fa'apolofesa fa'aoga moli i le lalolagi atoa e fiafia i oloa fa'amalama maualuga."

"I le avea ai o se taulaga taua i le ogatotonu ma le itu i sisifo, o le Itumalo o Jiangxi ei ai tulaga tulaga ese i tulaga o punaoa, felauaiga, ma tau o tagata faigaluega.I lalo o le talaaga o le 'Belt and Road' felagolagomaʻi, o tulaga faʻafanua o le ogatotonu ma le itu i sisifo ua sili atu ona manino, lea ua avea ma mea taua i le faatosinaina oa tatou tupe teufaafaigaluega ma le fausiaina o faleoloa.“O le tala lea a Peresitene Liu Qiang.

Fai mai Signify's Global Senior Vice President ma le Peresetene o Greater China Wang Yun: “O Saina o se tasi lea o maketi e sili ona televave le tuputupu aʻe i le lalolagi atoa o le faʻalauiloaina o moli uila ma le pito sili ona taua o gaosiga i le lalolagi.Ua maua mai ai le tele o taleni ma le manuia o punaoa.Fou O le tupe teufaafaigaluega ua toe faʻaalia ai la matou tautinoga umi e mauaa i le maketi a Saina, ma o le a faʻaleleia atili ai a matou gaosiga ma mea fou gafatia i lenei maketi taua, faʻavae i Saina, ma tautua i le lalolagi.


Taimi meli: Tes-18-2020