TrendForce Global LED Lighting Market Outlook 2021–2022: Moli Lautele, Molī Fa'ato'aga, ma Molī Matagofie.

E tusa ai ma le lipoti lata mai a TrendForce "2021 Global Lighting LED and LED Lighting Market Outlook-2H21", o le maketi faʻamalama lautele o le LED ua toe faʻaleleia lelei ma le faʻateleina o le manaʻoga mo faʻamalama faʻapipiʻi, e oʻo atu ai i le tuputupu aʻe i maketi o le lalolagi o moli faʻamalama lautele, moli faʻatoʻaga, ma atamai. moli i le 2021-2022 i tulaga eseese.
Ose Toe Fa'aleleia Mata'ina i le Maketi Moli Lautele
A'o fa'atupula'ia tui puipui i atunu'u eseese, ua amata ona toe fa'aleleia le tamaoaiga i le lalolagi atoa.Talu mai le 1Q21, o le maketi faʻamalama lautele o le LED ua molimauina le malosi o le toe faʻaleleia.Ua fuafuaina e TrendForce o le aofaʻi o maketi moli a le lalolagi atoa o le a oʻo atu i le USD 38.199 piliona i le 2021 ma le fua faatatau o le tuputupu aʻe o le tausaga e 9.5%.
O mea nei e fa na mafua ai ona manuia le maketi lautele o moli:
1. Faatasi ai ma le faateleina o tui puipui i le lalolagi atoa, ua alia'e mai le toe faaleleia o le tamaoaiga;Toe fa'aleleia i maketi fa'apisinisi, fafo, ma fa'ainisinia fa'amalama e sili ona vave.
2. Si'itia tau o oloa moli LED: A'o si'itia tau o mea mata'utia, o lo'o fa'aauau pea ona si'itia e pisinisi fa'atau moli tau o oloa ile 3%–15%.
3. Fa'atasi ai ma faiga fa'asao malosi a le malo ma faiga fa'aitiitiga kaponi e fa'atatau i le solitū o le kaponi, ua amatalia galuega fa'asao malosi fa'avae a le LED, ma fa'aosofia ai le tuputupu a'e o le fa'auluina o moli.E pei ona faʻaalia e TrendForce, o le faʻaogaina o maketi o moli LED o le a oʻo atu i le 57% i le 2021.
4. O le fa'ama'i ua fa'aosofia ai kamupani fa'amalama o le LED e sui e gaosia mea fa'amalama fa'atasi ai ma galuega fa'afuainumera atamai fa'apouliuli ma fa'atonu.I le lumanaʻi, o le a taulaʻi atili le vaega o moli i le tau o oloa faʻaopoopo e ala i le faʻaogaina o moli fesoʻotaʻi ma moli tagata (HCL).
Ose Lumana'i Folafolaga mo le Maketi Moila Fa'ato'aga
O suʻesuʻega lata mai a TrendForce o loʻo faʻaalia ai o le maketi o moli moli faʻatoʻaga a le lalolagi atoa na siʻitia i le 49% i le 2020 faʻatasi ai ma le aofaʻi o maketi e $ 1.3 piliona.Ole tele ole maketi o loʻo fuafua e sili atu ile $ 4.7 piliona i le 2025 ma le CAGR o le 30% i le va o le 2020 ma le 2025.
1. Ona o le faʻamalosia o faiga faʻavae, o moli faʻatoʻaga LED i Amerika i Matu ua faʻalauteleina i maketi faʻafiafiaga ma vailaʻau cannabis.
2. O le faʻateleina o le tele o faʻalavelave faʻafuaseʻi o le tau ma le faʻamaʻi COVID-19 ua faʻaalia ai le taua o le saogalemu o meaʻai mo tagata faʻatau ma le faʻaogaina o filifili sapalai o oloa, lea e faʻaosofia ai le manaʻoga o le au fai meaʻai mo le totoina o fualaʻau e pei o laulaau, strawberries, ma tamato.
Ata.Pasene o mana'oga mo moli fa'ato'aga i Amerika, EMEA, ma le APAC 2021–2023
I le lalolagi atoa, Amerika ma EMEA o le a avea ma maketi pito i luga o moli faʻatoʻaga;o itulagi e lua o le a faʻaopoopo i le 81% o manaʻoga o le lalolagi i le 2021.
Amerika: I le taimi o faʻamaʻi, ua faʻavavevaveina le faʻatagaina o mariuana i Amerika i Matu, ma faʻateleina ai le manaʻoga mo oloa moli faʻatoʻaga.I tausaga a sau, o maketi moli faʻatoʻaga i Amerika e faʻamoemoe e faʻateleina vave.
EMEA: O atunuʻu Europa e aofia ai Netherlands ma Peretania o loʻo taumafai e faʻalauiloa le fausiaina o fale gaosi oloa ma fesoasoani talafeagai, lea na faʻaosofia ai kamupani faʻatoʻaga e faʻavae fale gaosi oloa i Europa, ma mafua ai le faʻateleina o le manaʻoga mo moli faʻatoʻaga.E le gata i lea, o atunuu i Sasaʻe Tutotonu (e masani ona faʻatusalia e Isaraelu ma Turkey) ma Aferika (Aferika i Saute o loʻo avea ma sui sili) - o loʻo faʻatupulaia le leaga o suiga o le tau - o loʻo faʻateleina tupe teufaafaigaluega i faʻatoʻaga fale e faʻaleleia ai le gaosiga o faʻatoʻaga i totonu o le atunuʻu.
APAC: I le tali atu i le faʻamaʻi COVID-19 ma le faʻateleina o le manaʻoga mo meaʻai a le atunuʻu, ua toe maua e fale gaosi oloa i Iapani le manatu o tagata lautele ma taulaʻi i le totoina o laulaau faisua, strawberries, vine, ma isi mea tau tupe maua.O falegaosi la'au i Saina ma Korea i Saute ua liliu atu e toto laau afu Saina ma ginseng e faaleleia atili ai le tau-lelei o fua.
Fa'atupula'ia faifaipea i le fa'aulufaleina o moli auala atamai
Ina ia foia le vevesi o le tamaoaiga, ua faalauteleina e malo i le lalolagi atoa galuega faufale, e aofia ai i Amerika i Matu ma Saina.Aemaise lava, o le fauina o auala e sili ona mamafa le fa'afaigaluegaina.E le gata i lea, ua si'itia le tau o moli auala atamai fa'apea foi ma le si'itia o tau.E tusa ai ma lea, ua valoia e TrendForce o le maketi moli auala atamai o le a faʻalauteleina i le 18% i le 2021 ma le 2020-2025 CAGR o le 14.7%, lea e maualuga atu nai lo le aofaʻi atoa o maketi moli lautele.
Mulimuli ane, e ui lava i le le mautonu i aafiaga o le tamaoaiga o le lalolagi atoa o le COVID-19, o le tele o fai moli na mafai ona fausia ni malamalama sili atu le soifua maloloina, atamai, ma sili atu ona faigofie e faʻaaoga ai fofo faʻapolofesa e tuʻufaʻatasia ai moli ma masini numera.O nei kamupani ua faapena ona molimauina le tuputupu a'e mausali o latou tupe maua.O tupe maua i kamupani moli ua fuafua e siitia i le 5%-10% i le 2021.

Taimi meli: Nov-06-2021