Desain kantor, lampu linier LED sing ora kudu dilalekake!

Lampu linier LED ora mung menehi pengaruh visual, nanging uga ekstensi visual, nggawe promenade ruang luwih jero lan dhuwur lantai luwih mbukak.Cahya alus saka lampu linear, kanthi variasi cahya lan peteng, ndadekake spasi luwih telung dimensi lan nambah rasa hierarki, nggawe atmosfer apik kanggo lingkungan sakabèhé.Dina iki kita bakal sinau apa lampu baris.

01. Apa iku cahya baris

02. Line karakteristik kinerja cahya

03. Aplikasi lampu baris

04. Pemasangan lampu line

01. Apa sing diarani lampu garis?

Lampu Garis minangka lampu hiasan sing fleksibel kanthi omah aluminium sing apik lan kuat, dijenengi kanthi cara sing sumunar kaya garis.

Lampu baris umum kita biasane dipasang ing tembok, langit-langit lan langkah-langkah lantai, nanging uga digunakake kanggo instalasi rapi ing lemari, ing macem-macem formulir kanggo nyukupi kabutuhan dekoratif saka macem-macem pemandangan.Ing kamar ngarep, contone, sawetara larik ing sadhuwure langit-langit, langit-langit lan lampu utama bisa digunakake tanpa dekorasi tambahan kanggo menehi kamar ngarep rasa dimensi lan hirarki kanthi wangun garis sing unik.

cahya lineardipimpin lampu linear

 

02. LED linear karakteristik kinerja cahya

  • Estetika

    Yen sing duwe omah duwe obsesi sing beda karo kaendahan, mula penawaran lampu garis LED bisa cocog karo kabutuhane.Kurva sudut bespoke lan warna njaba sing disesuaikan kasedhiya kanggo nggawe desain sing unik lan narik kawigaten.

  • Lampu arah

    Sumber cahya baris arah lan digunakake kanggo efek gedhe kanggo nggawe wisuh tembok.

  • Suhu warna

    Temperatur warna lampu baris saka putih kelangan nganti putih anget kanggo nggawe atmosfer sing beda ing papan kasebut.

  • Konsumsi energi sing sithik lan umur dawa

    Lampu garis LED nduweni konsumsi energi sing sithik lan umur dawa, biasane luwih saka 50.000 jam.Bisa digunakake minangka tambahan cahya, bebarengan karo sumber cahya utama.Utamane, proyek dekorasi kantor bisa didesain kanggo milih skema warna sing tepat kanggo nggawe swasana atmosfer lan kurang energi nalika diuripake kanggo wektu sing suwe.

03. Aplikasi lampu baris

  1. Koridor

    Koridor sing dawa lan sempit ora surem lan nyenengake, mula lampu biasa ora cukup kanggo nyukupi kabutuhan.Kauntungan saka nggunakake lampu baris yaiku bisa dipasang ing sadawane tembok, supaya sumber cahya ora konsentrasi ing posisi tartamtu, nalika madhangi spasi, nanging uga nduweni efek dekoratif sing alus.

  2. Tembok

    Tembok monoton dihiasi karo lampu garis + cetakan sing ora ngrusak nada asli, nanging uga menehi estetika visual sing luwih maju.

  3. Langit-langit

    Sing paling umum yaiku lampu garis ing langit-langit ruang tamu, sing digunakake ing macem-macem cara, kabeh kanthi visual nggawe atmosfer sing luwih kuat.

  4. Tangga / Landing

    Lampu garis sing didhelikake ing ngisor tangga utawa digunakake minangka sumber cahya induktif ing sisih pinggir ora mung nyenengake kanthi estetis nanging uga nduweni nilai praktis.

lampu linear sing digantung

04. Pemasangan lampu line

Telung jinis paling umum saka instalasi kanggo lampu line, soyo tambah liontin, soyo tambah lumahing utawa soyo tambah recessed.

  • Instalasi sing digantung

    Digantung saka langit-langit nggunakake kabel gantung, paling cocog kanggo kamar kanthi dhuwur langit-langit sing wiyar.Iku uga becik kanggo nggawe cahya aksen lan biasane digunakake ing spasi wiyar, ndhuwur meja panedhaan utawa liwat reception counters etc.

  • Lumahing soyo tambah, ora trenching dibutuhake

    Lampu linier sing dipasang ing permukaan dipasang ing langit-langit utawa tembok, biasane kanggo kahanan sing dhuwure langit-langit ndadekake lampu gantung banget.Akeh produk sing wis rampung saiki banget alus lan bisa didandani nganggo alat gumantung saka kahanan.

  • Instalasi recessed

    Lampu linear recessed recessed menyang tembok, lantai utawa langit-langit kanggo nggawe efek visual flat nalika menehi cahya ing lumahing warata.

instalasi cahya linear

nundha lampu linier sing dipimpin


Wektu kirim: Mei-17-2022