Kabar Perusahaan

  • Kaluwihan saka lampu batten LED dibandhingake lampu halogen tradisional

    Kaluwihan saka lampu batten LED dibandhingake lampu halogen tradisional

    Dibandhingake karo lampu pijar utawa halogen biasa, lampu neon tradisional, lampu batten LED duwe kaluwihan sing jelas:1.Super hemat energi: (ngirit 90% saka tagihan listrik, 3~5 lampu LED urip, meter listrik biasa ora muter!) 2. Super dawa urip: (9...
    Waca liyane
  • Kabar Liburan Dina Buruh 2022

    Kabar Liburan Dina Buruh 2022

    Dear Pelanggan.Matur nuwun kanggo dhukungan lan kapercayan ing Eastrong Lighting!Miturut jadwal preinan pemerintah, preian Dina Buruh ing taun 2022 yaiku wiwit tanggal 1 Mei nganti 4 Mei 2022. Muga-muga sampeyan lan kulawarga liburan kanthi tentrem lan sehat!Eastrong (Dongguan) Lighti...
    Waca liyane
  • Kabar Liburan Tahun Baru 2022

    Kabar Liburan Tahun Baru 2022

    Liburan: 1 Jan 2022 ~ 3 Januari 2022 Sugeng Taun Anyar ~ Eastrong Team Eastrong (Dongguan) Lighting Co., Ltd Alamat No. 3, Fulang Road, Huang...
    Waca liyane
  • Peringatan Hari Libur Nasional

    Peringatan Hari Libur Nasional

    Liburan: 1-4 Oktober Sugeng Hari Nasional.Eastrong (Dongguan) Lighting Co., Ltd Eastrong (Dongguan) Lighting Co., Ltd Alamat No. 3, Fulang Road, Huangjiang T...
    Waca liyane
  • Kabar Liburan (01 Januari 2021 - 03 Januari 2021)

    Kabar Liburan (01 Januari 2021 - 03 Januari 2021)

    Kita matur nuwun kanggo kabeh pelanggan lan kanca-kanca kanggo kepercayaan lan dhukungan ing 2020. Preian Taun Anyar 2021 wis nyedhak.Tim Eastrong bakal ditutup ing dina-dina sabanjure kanggo preian akhir taun lan Taun Anyar.Jadwal Liburan 01 Januari 2021 - 03 Januari 2021 Nyuwun pangapunten ...
    Waca liyane
  • Notifikasi Hari Libur Nasional & Mid-Autumn Festival

    Notifikasi Hari Libur Nasional & Mid-Autumn Festival

    Matur nuwun kanggo kabeh pelanggan kanggo kepercayaan lan dhukungan ing perusahaan kita sajrone 9 wulan kepungkur.Preian Hari Nasional lan Mid-Autumn Festival 2020 wis nyedhak.Digabungake karo kahanan nyata perusahaan kita, wektu liburan kita kaya ing ngisor iki: Wektu Liburan: 01 Oktober, 2 ...
    Waca liyane
  • Kolega anyar melu pelatihan Alibaba

    Kolega anyar melu pelatihan Alibaba

    jQuery ( ".fl-node-5f5c411e1fad1 .fl-number-int" ).html ("0"); 100% Tim Alibaba minangka grup positif.Sawise latihan seminggu, kita bisa ngrasakake ...
    Waca liyane
  • 5000 PCS LED Panel Frame Produksi lan Pangiriman

    5000 PCS LED Panel Frame Produksi lan Pangiriman

    Perusahaan kita bubar ngrampungake pesenan kanggo 5000 set braket pemasangan lampu panel.Saka pangolahan bahan mentah kayata nglereni, punching, chamfering, kanggo uyuh bubuk, kita strictly tindakake standar kualitas customer kita.Sadurunge kemasan, staf kualitas bakal mriksa saben ...
    Waca liyane
  • Festival Perahu Naga

    Festival Perahu Naga

    Festival Perahu Naga, Festival kasebut ana ing dina kaping lima Mei ing tanggalan mbulan, Mangan Zongzi lan balapan perahu Naga minangka adat sing ora bisa dipisahake saka Festival Perahu Naga.Ing jaman kuna, wong nyembah "Naga munggah swarga" ing Festival iki.Kang dina apik.Ing anc...
    Waca liyane
  • Kita mbantu pelanggan nindakake Cloud-QC online

    Kita mbantu pelanggan nindakake Cloud-QC online

    Amarga impact saka epidemi global, karo pembangunan cepet saka jaringan lan pangembangan model urip, akèh karya saiki rampung liwat jaringan online, kalebu pameran saiki wis dipindhah menyang online, kita uga rampung. inspeksi kualitas awan kanggo pelanggan kita ...
    Waca liyane
  • Dina Cahya Internasional 16 Mei

    Dina Cahya Internasional 16 Mei

    Cahya nduweni peran penting ing urip kita.Ing tingkat paling dhasar, liwat fotosintesis, cahya ana ing asal saka urip dhewe.Sinau babagan cahya wis nyebabake sumber energi alternatif sing njanjeni, kemajuan medis sing nylametake nyawa ing teknologi diagnostik lan perawatan, internet kacepetan cahya lan ...
    Waca liyane
  • Telung panel LED 40HQ rampung produksi lan dikirim

    Telung panel LED 40HQ rampung produksi lan dikirim

    Ing rong sasi kepungkur, kita wis ngrampungake produksi telung lampu panel LED jumlah 40HQ.Saka pengadaan material, pemeriksaan kualitas nganti tes perakitan lan tuwa, kita wis nindakake 100% upaya kanggo nindakake sing paling apik, kita duwe kapercayan kanggo nyedhiyakake kualitas paling dhuwur kanggo para pelanggan lan saben pangguna.&nb...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2