PRODUCTS Bintang

  • We are a profesional Produsèn karo tim banget, sing trampil lan experienced ing R & D, sales lan technical support.We are a profesional Produsèn karo tim banget, sing trampil lan experienced ing R & D, sales lan technical support.

    PROFESIONAL

    We are a profesional Produsèn karo tim banget, sing trampil lan experienced ing R & D, sales lan technical support.
  • We sing Dipikolehi ISO-9001: sertifikat sistem manajemen kualitas 2015, uga kita kudu strictly ngontrol ing proses produksi lan kualitas mundhut barang utowo jasa materi.We sing Dipikolehi ISO-9001: sertifikat sistem manajemen kualitas 2015, uga kita kudu strictly ngontrol ing proses produksi lan kualitas mundhut barang utowo jasa materi.

    QUALITY

    We sing Dipikolehi ISO-9001: sertifikat sistem manajemen kualitas 2015, uga kita kudu strictly ngontrol ing proses produksi lan kualitas mundhut barang utowo jasa materi.
  • Ing kahanan tartamtu, adhedhasar desain produk lan pembangunan, dhuwur-kinerja kacepetan pangembangan prodhuk lan efficiency Manufaktur competitive kanggo ketemu perlu panuku.Ing kahanan tartamtu, adhedhasar desain produk lan pembangunan, dhuwur-kinerja kacepetan pangembangan prodhuk lan efficiency Manufaktur competitive kanggo ketemu perlu panuku.

    OEM & ODM

    Ing kahanan tartamtu, adhedhasar desain produk lan pembangunan, dhuwur-kinerja kacepetan pangembangan prodhuk lan efficiency Manufaktur competitive kanggo ketemu perlu panuku.
  • SERVICE

    "Customer tansah tengen", kita sijine pelanggan kita lan kualitas ing tengah karya.

BABAGAN AWAKE DHEWE

Eastrong Lighting Co., Ltd. iku sawijining perusahaan cahya modern LED nggabungaken nganggo R & D, produksi, dodolan lan layanan, kang dijupuk ISO 9001-: 2015 sertifikat sistem manajemen kualitas. pabrik iki diadegaké ing 2017, dumunung ing Dongguan, Langkawi District. Minangka Produsèn LED lampu global, perusahaan wis sawetara saka sudhut produk, kalebu: lampu panel LED, lampu tabung LED, IP65 LED tri-bukti lampu, LED lampu Strip, LED lampu bledosan-bukti, LED lampu dimurnèkaké, lampu germicidal LED, lampu darurat LED, lampu UV LED, LED lampu langit-langit, lampu dhuwur-teluk, lampu dhuwur-teluk remot piranti lan produk cahya liyane.

APLIKASI AREA