Kabar

  • Labour Day Holiday Notice 2022

    Kabar Liburan Dina Buruh 2022

    Dear Pelanggan.Matur nuwun kanggo dhukungan lan kapercayan ing Eastrong Lighting!Miturut jadwal preinan pemerintah, preian Dina Buruh ing taun 2022 yaiku tanggal 1 Mei nganti 4 Mei 2022. Muga-muga sampeyan lan kulawarga liburan kanthi tentrem lan sehat!Eastrong (Dongguan) Lighti...
    Waca liyane
  • Why use microwave LED luminaires for underground garage lighting?

    Napa nggunakake luminair LED gelombang mikro kanggo lampu garasi ing njero lemah?

    Ing saiki, ana akeh garages lemah lan sumber cahya taman mobil Sejatine cara cahya tradisional, ora mung konsumsi daya, mundhut uga gedhe, lan cara kontrol Sejatine kontrol manual terpusat, nanging amarga garage lemah perlu 24 jam terus. lig...
    Waca liyane
  • THE REASON WHY USE LIGHT LIFTERS

    SEBAB KANGGO NGANGGO LIFTERS LIGHT

    Alasan kenapa milih pengangkat lampu jarak jauh?Pangopènan lampu lan lentera dhuwur-dhuwur ditindakake kanthi nggunakake sistem piranti cahya ngangkat cerdas, lan sawetara lingkungan khusus lan pangopènan dhuwur-dhuwur kabeh diganti dadi pangopènan lemah, ...
    Waca liyane
  • Where is the LED panel frame generally suitable for?

    Ngendi pigura panel LED umume cocok kanggo?

    Pelanggan asring takon kita: Endi pigura panel LED umume digunakake?Napa sampeyan duwe pasar gedhe?Saiki, aku bareng karo sampeyan: pigura panel LED kalebu pigura gunung lumahing lan pigura recessed umume dianggep lan digunakake saka telung titik ing ngisor iki.Titik pisanan: cocog karo ...
    Waca liyane
  • NEW ARRIVAL-IP54 LED BATTEN

    NEW ARRIVAL-IP54 LED BATEN

    Pambuka Produk Baten IP54 LED kita minangka versi paling laris saka Eastrong sing paling laris IP20 LED batten, kanthi desain inovatif saka bahan polikarbonat (PC) peringkat IP54 sing padhang lan basis omah aluminium.Iku tetep tampilan baten LED klasik lan bakal cocok kanggo aplikasi liyane ...
    Waca liyane
  • 2022 New Year Holiday Notice

    Kabar Liburan Taun Anyar 2022

    Liburan: 1 Jan 2022 ~ 3 Januari 2022 Sugeng Taun Anyar ~ Eastrong Team Eastrong (Dongguan) Lighting Co., Ltd Alamat No. 3, Fulang Road, Huang...
    Waca liyane
  • Basic judgment on the development situation of China’s LED industry in 2022

    Pengadilan dhasar babagan kahanan pangembangan industri LED China ing 2022

    Ing taun 2021, industri LED China wis mbalek maneh ing pengaruh efek transfer penggantian saka COVID, lan ekspor produk LED tekan rekor dhuwur.Saka perspektif pranala industri, revenue saka peralatan LED lan bahan wis tambah nemen, bu ...
    Waca liyane
  • Osram turns to quantum dots for 90CRI lighting LEDs

    Osram dadi titik kuantum kanggo LED cahya 90CRI

    Osram wis ngembangaken teknologi titik kuantum emissive dhewe, lan digunakake ing sawetara 90CRI cahya LED."'Osconiq E 2835 CRI90 (QD)' nyurung nilai efisiensi menyang dhuwur anyar, sanajan ing indeks rendering werna dhuwur lan werna cahya sing anget," miturut perusahaan."LED nyukupi kabutuhan ...
    Waca liyane
  • ARE LED BATTENS THE FUTURE OF THE BATTEN LUMINAIRES?

    Apa LED BATTENS MASA DEPAN BATTEN LUMINAIRES?

    Luminair Batten wis digunakake luwih saka 60 taun saiki, nyedhiyakake solusi cahya sing apik kanggo langit-langit sing dawa lan lokasi liyane.Wiwit padha pisanan ngenalaken padha biasane wis surem dening battens neon.Luminaire batten pisanan bakal dadi ...
    Waca liyane
  • TrendForce Global LED Lighting Market Outlook 2021–2022: General Lighting, Horticultural Lighting, and Smart Lighting

    Pasar Lampu LED TrendForce Global 2021–2022: Lampu Umum, Lampu Hortikultura, lan Lampu Cerdas

    Miturut laporan paling anyar TrendForce "2021 Global Lighting LED lan Pasar Lampu LED Outlook-2H21", pasar lampu umum LED wis pulih kanthi lengkap kanthi nambah permintaan kanggo lampu ceruk, sing nyebabake tuwuhing pasar global lampu umum LED, lampu hortikultura, lan. ..
    Waca liyane
  • The National Day Holiday Notice

    Peringatan Hari Libur Nasional

    Liburan: 1-4 Oktober Sugeng Hari Nasional.Eastrong (Dongguan) Lighting Co., Ltd Eastrong (Dongguan) Lighting Co., Ltd Alamat No. 3, Fulang Road, Huangjiang T...
    Waca liyane
  • New Arrival-IP65 Plastic LED Tri-proof Light

    New Arrival-IP65 Plastik LED Tri-bukti Lampu

    Deskripsi Lampu Tri-bukti plastik mini yaiku desain sing bisa disambungake lan tahan banyu IP65 lan tahan bledug.Bisa ngganti lampu triproof tradisional lan akeh digunakake ing parkir lemah, stasiun sepur, bandara, pelabuhan, pabrik, gudang, terowongan lemah ...
    Waca liyane