Kabar

  • Carane nginstal lan njaga lampu triproof

    Carane nginstal lan njaga lampu triproof

    Ing gaya dekorasi sing bisa diganti modern, para perancang lan pamilik menehi perhatian marang saben rincian dekorasi omah, mula saben bahan dekorasi omah uga duwe sawetara cara gaya tartamtu, lampu triproof LED minangka lampu khusus, beda karo lampu liyane yaiku sp. ..
    Waca liyane
  • Kaluwihan lan cacat pigura aluminium lan wesi soyo tambah

    Kaluwihan lan cacat pigura aluminium lan wesi soyo tambah

    Kanthi nggunakake lampu panel sing nyebar lan muncule macem-macem gaya dekorasi lan bangunan sing beda-beda, ana rong jinis instalasi kanggo lampu panel: instalasi sing dipasang ing permukaan lan instalasi recessed.Bingkai sing dipasang ing permukaan kasedhiya ing 50mm, ...
    Waca liyane
  • Kaluwihan saka lampu batten LED dibandhingake lampu halogen tradisional

    Kaluwihan saka lampu batten LED dibandhingake lampu halogen tradisional

    Dibandhingake karo lampu pijar utawa halogen biasa, lampu neon tradisional, lampu batten LED duwe kaluwihan sing jelas:1.Super hemat energi: (ngirit 90% saka tagihan listrik, 3~5 lampu LED urip, meter listrik biasa ora muter!) 2. Super dawa urip: (9...
    Waca liyane
  • New Arrival-270 derajat amba amba beam LED cahya uap

    New Arrival-270 derajat amba amba beam LED cahya uap

    Fitur produk: · Bisa digunakake minangka lampu perhotelan.Cocog kanggo iluminasi kamar mandi, pawon, ruangan sarana, kamar turu, lawang mlebu, lorong, lemari, ruang makan, lobi, koridor, kantor, bengkel, lan garasi.· Multi fungsi:...
    Waca liyane
  • Parkir mobil Gundeli-Park ing Basel sumunar ing cahya anyar

    Parkir mobil Gundeli-Park ing Basel sumunar ing cahya anyar

    Minangka bagéan saka proyek renovasi, perusahaan real estate Swiss Wincasa duwe lampu parkir Gundeli-Park ing Basel sing dianyari dadi versi paling anyar saka sistem lampu terus-terusan TECTON, ngirit meh 50 persen saka ...
    Waca liyane
  • Lampu Kamar Resik China Muncul

    Lampu Kamar Resik China Muncul

    Pangembangan industri piranti lampu wis nuduhake rong fitur sing penting banget.Fitur pisanan yaiku sawise popularitas sumber cahya LED, rong bagean saka sumber cahya lan lampu dadi luwih terpadu, lan fitur liya yaiku produk cahya ...
    Waca liyane
  • Desain kantor, lampu linier LED sing ora kudu dilalekake!

    Desain kantor, lampu linier LED sing ora kudu dilalekake!

    Lampu linier LED ora mung menehi pengaruh visual, nanging uga ekstensi visual, nggawe promenade ruang luwih jero lan dhuwure lantai luwih mbukak.Cahya alus saka lampu linear, kanthi variasi cahya lan peteng, ndadekake spasi luwih telung dimensi lan nambah rasa hiera...
    Waca liyane
  • Kabar Liburan Dina Buruh 2022

    Kabar Liburan Dina Buruh 2022

    Dear Pelanggan.Matur nuwun kanggo dhukungan lan kapercayan ing Eastrong Lighting!Miturut jadwal preinan pemerintah, preian Dina Buruh ing taun 2022 yaiku wiwit tanggal 1 Mei nganti 4 Mei 2022. Muga-muga sampeyan lan kulawarga liburan kanthi tentrem lan sehat!Eastrong (Dongguan) Lighti...
    Waca liyane
  • Napa nggunakake luminair LED gelombang mikro kanggo lampu garasi lemah?

    Napa nggunakake luminair LED gelombang mikro kanggo lampu garasi lemah?

    Ing saiki, ana akeh garages lemah lan sumber cahya taman mobil Sejatine cara cahya tradisional, ora mung konsumsi daya, mundhut uga gedhe, lan cara kontrol Sejatine kontrol manual terpusat, nanging amarga garage lemah perlu 24 jam terus. lig...
    Waca liyane
  • SEBAB KANGGO NGANGGO LIFTERS LIGHT

    SEBAB KANGGO NGANGGO LIFTERS LIGHT

    Alasan kenapa pilih remote lighting lifter?Pangopènan lampu lan lentera dhuwur-dhuwur digawa metu nggunakake sistem piranti cahya ngangkat cerdas, lan sawetara lingkungan khusus lan pangopènan dhuwur-dhuwur kabeh diganti kanggo pangopènan lemah, whi ...
    Waca liyane
  • Ngendi pigura panel LED umume cocok kanggo?

    Ngendi pigura panel LED umume cocok kanggo?

    Pelanggan asring takon kita: Endi pigura panel LED umume digunakake?Napa sampeyan duwe pasar gedhe?Saiki aku bareng karo sampeyan: pigura panel LED kalebu pigura gunung lumahing lan pigura recessed umume dianggep lan digunakake saka telung titik ing ngisor iki.Titik pisanan: cocog karo ...
    Waca liyane
  • NEW ARRIVAL-IP54 LED BATEN

    NEW ARRIVAL-IP54 LED BATEN

    Pambuka Produk Baten LED IP54 kita minangka versi paling laris saka Eastrong sing paling laris IP20 LED batten, kanthi desain inovatif saka bahan polikarbonat (PC) peringkat IP54 sing padhang lan basis omah aluminium.Iku tetep tampilan batten LED klasik lan bakal cocok kanggo aplikasi liyane ...
    Waca liyane