E fa'afefea ona filifili moli sa'o LED mo au galuega?

Fa'amanuiaga o Molī Panela LED

O moli la'au LED e maua ai le tele o fa'amanuiaga.E ese mai i moli i lalo poʻo moli, o nei mea faʻapipiʻi e maua ai le malamalama ma paneta faʻamalamalama lapopoa ina ia tufatufaina atu le malamalama ma faʻasalalau i se tulaga tutusa.O moli i totonu o le potu o le a foliga lamolemole e aunoa ma ni mea faʻalavelave faʻalavelave poʻo ni vaega faʻamalamalama tele.E le gata i lea, o le malamalama faʻasalalau tutusa e maua ai le faʻaitiitia o le susulu ma sili atu ona manaia i mata.

E tusa ai ma le malosi o le malosi, e sili atu le faʻaogaina o paneta LED nai lo le faʻaaogaina o moli faʻalauiloa aua e maua ai le tele o lumens i le watt o le malosi faʻaaogaina.

O le isi fa'amanuiaga o moli fa'apipi'i LED o lo'o tumau mo se taimi umi lava.O lona uiga e te le tau fa'aalu se tupe i le tausiga po'o le toe sui o panel mo le tele o tausaga.O le tele o LED i luga o le maketi e faigofie ona tumau i le 30,000 itula, pe sili atu i le sefulu tausaga i lalo o le faʻaaogaina masani.

O se tasi o mea sili ona lauiloa o panels LED o latou foliga laititi ma lagona.O se filifiliga sili mo i latou o loʻo alu mo se sitaili laʻititi, faʻaonapo nei i la latou faʻamalamalamaga.E le pipii i fafo ia paneli, e le fa'afefe ma e te le iloa lava se'i vagana ua ki.LED panels e moni lava o se miti-o mai-moni moli faiga faʻavae i luga o le tele o latou uiga.

Ituaiga o moli la'au LED

Fa'alagolago i ou mana'oga, o lo'o i ai le tele o ituaiga o la'au LED e mafai ona e filifili mai ai.I le tele o mea faʻapipiʻi, e faʻaaogaina panels LED mo moli lautele ma faʻatapulaʻaina fetuunaiga.Ae ui i lea, o meataalo LED e mafai ona gaosia toetoe lava le gata mai ituaiga o moli ma faʻapipiʻi LED e eseese mamanu ma gafatia.

O nisi nei o ituaiga masani o paneli LED:

Fa'amalama fa'ai'uga

ta'ita'ia le malamalama laupapa

I totonu o faʻamalama faʻamalama, o loʻo faʻapipiʻi le faʻapogai malamalama i luga o le laulau.O le moli e ulu atu i le laulau i le itu ma susulu mai i luga o le laulau.O fa'ailo fa'amalama pito ua mamanuina mo fa'alalo fa'aalo ma o le ituaiga e sili ona ta'uta'ua o le moli fa'aafi o le LED.

Fa'aola fa'amalama i tua

backlight taʻitaʻia laulau

E fa'aogaina moli fa'aola fa'atasi ma fa'apogai moli o lo'o i tua o le laulau.O nei paneta e aoga mo ituaiga faʻapipiʻiina o moli e loloto atu.O fa'amalama fa'aola o le a fa'aoso le malamalama i luma i luga o le laulau moli mai luma.

Ituaiga Fa'apipi'i

Fa'amata'i fa'alava

Ta'ita'i Panela moli Ta'oto

E mafai ona faʻapipiʻi moli faʻapipiʻi LED i luga o le taualuga pe faʻagata i lalo e ala i le faʻaogaina o se tino faʻapipiʻi.O fa'amalo fa'amalo fa'amalo o le a sosolo malu, e o'o lava i le malamalama i le avanoa atoa.Ina ia faʻapipiʻi se faʻapipiʻi faʻapipiʻi le tumau, e te manaʻomia le faʻapipiʻiina o se iunite faʻamalolo i le moli o le LED.Ona e tautau lea o le moli mai le taualuga ma uaea.Mo se faʻataʻitaʻiga, o mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi e masani ona faʻaogaina mo moli o le aquarium.

Laupapa fa'apipi'i i luga o le la'au

Fa'apipi'i i luga o Molī Panela ta'ita'i

O le faʻapipiʻiina o le faʻafale o se auala masani ma faigofie e faʻapipiʻi ai moli laupapa.Ina ia faia, tu'u ni pu mo sikulima i luga o le pito e te fuafua e fa'amau i ai.Ona faapipii lea o se faavaa, ma vili i lalo itu e fa.

Fa'amama fa'amalama fa'amalama

Fa'amama fa'amalama fa'amalama

O moli faʻamalama o se tasi lea o auala sili ona lauiloa e faʻapipiʻi ai paneli LED.Mo se fa'ata'ita'iga, o le tele o paneta ua mamanuina e pa'u sa'o i totonu o se faiga fa'aoga masani fa'aalo.E mafai fo'i ona fa'apipi'i fa'amau i totonu o puipui.Ina ia fa'apipi'i se fa'ailoga fa'apipi'i LED, ia mautinoa o lo'o ia te oe le fua sa'o e fa'afetaui i le va ma le mafiafia o le fa'afanua o lo'o e fa'apipi'i ai.

 


Taimi meli: Ian-20-2021