PRODUKTET E PARAQITUR

 • Ne jemi një prodhues profesionist me një ekip të shkëlqyer, të cilët janë të aftë dhe me përvojë në Kërkim dhe Zhvillim, shitje dhe mbështetje teknike.Ne jemi një prodhues profesionist me një ekip të shkëlqyer, të cilët janë të aftë dhe me përvojë në Kërkim dhe Zhvillim, shitje dhe mbështetje teknike.

  PROFESIONAL

  Ne jemi një prodhues profesionist me një ekip të shkëlqyer, të cilët janë të aftë dhe me përvojë në Kërkim dhe Zhvillim, shitje dhe mbështetje teknike.
 • Ne kemi marrë certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO-9001:2015, gjithashtu kemi kontroll të rreptë mbi procesin e prodhimit dhe cilësinë e prokurimit të materialit.Ne kemi marrë certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO-9001:2015, gjithashtu kemi kontroll të rreptë mbi procesin e prodhimit dhe cilësinë e prokurimit të materialit.

  CILËSISË

  Ne kemi marrë certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO-9001:2015, gjithashtu kemi kontroll të rreptë mbi procesin e prodhimit dhe cilësinë e prokurimit të materialit.
 • Në kushte specifike, bazuar në hartimin dhe zhvillimin e produktit, shpejtësinë e zhvillimit të produktit me performancë të lartë dhe efikasitetin konkurrues të prodhimit për të përmbushur nevojat e blerësit.Në kushte specifike, bazuar në hartimin dhe zhvillimin e produktit, shpejtësinë e zhvillimit të produktit me performancë të lartë dhe efikasitetin konkurrues të prodhimit për të përmbushur nevojat e blerësit.

  OEM&ODM

  Në kushte specifike, bazuar në hartimin dhe zhvillimin e produktit, shpejtësinë e zhvillimit të produktit me performancë të lartë dhe efikasitetin konkurrues të prodhimit për të përmbushur nevojat e blerësit.
 • SHËRBIMI

  "Klienti ka gjithmonë të drejtë", ne vendosim klientët tanë dhe cilësinë në qendrën e punës.

PËR NE

Eastrong Lighting Co., Ltd. është një prodhues modern i ndriçimit LED që integrohet me R&D, prodhimin, shitjet dhe shërbimin, i cili është marrë me certifikimin ISO-9001:2015 të sistemit të menaxhimit të cilësisë.Fabrika është themeluar në vitin 2017, e vendosur në Dongguan, Provinca Guangdong.Si një prodhues global i ndriçimit LED, kompania ka një gamë të gjerë produktesh, duke përfshirë: dritat e paneleve LED, dritat e tubit LED, dritat LED tre-rezistente IP65, dritat LED me shirita, dritat LED kundër shpërthimit, dritat e pastrimit LED, dritat mikrobike LED, Dritat e urgjencës LED, llambë LED UV, llambë LED tavani, llambë me rreze të lartë, pajisje me telekomandë të llambës së lartë dhe produkte të tjera ndriçimi.

FUSHA E APLIKIMIT

LAJMET E FUNDIT

Dëshironi të dini tendencat, risitë dhe publikimet më të fundit në lidhje me industrinë e ndriçimit LED?Nëse po, ju lutemi kushtojini vëmendje përqendrimit në Ndriçimin Eastrong, ne do të vazhdojmë të publikojmë të gjithë informacionin që duhet të dini rreth ndriçimit LED dhe komercial dhe industrial.Shikoni lajmet tona më të fundit më poshtë: