produk diulas

  • Kami produsén profésional kalayan hiji tim alus teuing, anu terampil sarta ngalaman di R & D, jualan na rojongan teknis.Kami produsén profésional kalayan hiji tim alus teuing, anu terampil sarta ngalaman di R & D, jualan na rojongan teknis.

    tanaga ahli

    Kami produsén profésional kalayan hiji tim alus teuing, anu terampil sarta ngalaman di R & D, jualan na rojongan teknis.
  • Urang ditangtukeun ISO-9001: sertifikasi sistem manajemen kualitas 2015, ogé urang boga mastikeun ngadalikeun on proses produksi jeung kualitas ngayakeun bahan.Urang ditangtukeun ISO-9001: sertifikasi sistem manajemen kualitas 2015, ogé urang boga mastikeun ngadalikeun on proses produksi jeung kualitas ngayakeun bahan.

    kualitas

    Urang ditangtukeun ISO-9001: sertifikasi sistem manajemen kualitas 2015, ogé urang boga mastikeun ngadalikeun on proses produksi jeung kualitas ngayakeun bahan.
  • Dina kaayaan spésifik, dumasar rarancang produk na ngembangkeun,-kinerja tinggi speed ngembangkeun produk na efisiensi manufaktur kalapa papanggih perlu meuli.Dina kaayaan spésifik, dumasar rarancang produk na ngembangkeun,-kinerja tinggi speed ngembangkeun produk na efisiensi manufaktur kalapa papanggih perlu meuli.

    OEM & ODM

    Dina kaayaan spésifik, dumasar rarancang produk na ngembangkeun,-kinerja tinggi speed ngembangkeun produk na efisiensi manufaktur kalapa papanggih perlu meuli.
  • palayanan

    "Customer The sok katuhu", urang nempatkeun konsumén urang jeung kualitas dina puseur karya.

TENTANG KAMI

Eastrong cahaya Co., Ltd. mangrupakeun produsén cahaya modern LED integral tina kalawan R & D, produksi, jualan na jasa, nu ieu dicandak ISO 9001-: 2015 sertifikasi sistem manajemen kualitas. pabrik didirikan dina 2017, ayana di Dongguan, Propinsi Guangdong. Salaku produsén cahaya LED global, pausahaan boga rupa-rupa produk, kaasup: lampu panel LED, lampu tube LED, IP65 LED tri-buktina lampu, LED lampu strip, LED lampu ledakan-buktina, LED lampu purifikasi, lampu germicidal LED, lampu darurat LED, lampu UV LED, LED lampu siling, lampu tinggi-salam, lampu tinggi-bay jauh alat jeung produk cahaya lianna.

aplikasi aréa