ИСКЛУЧЕНИ ПРОИЗВОДИ

 • Ние сме професионален производител со одличен тим, кој е квалификуван и искусен во истражување и развој, продажба и техничка поддршка.Ние сме професионален производител со одличен тим, кој е квалификуван и искусен во истражување и развој, продажба и техничка поддршка.

  ПРОФЕСИОНАЛНИ

  Ние сме професионален производител со одличен тим, кој е квалификуван и искусен во истражување и развој, продажба и техничка поддршка.
 • Добивме сертификат за системот за управување со квалитет ISO-9001:2015, исто така имаме строга контрола на процесот на производство и квалитетот на набавката на материјалите.Добивме сертификат за системот за управување со квалитет ISO-9001:2015, исто така имаме строга контрола на процесот на производство и квалитетот на набавката на материјалите.

  КВАЛИТЕТ

  Добивме сертификат за системот за управување со квалитет ISO-9001:2015, исто така имаме строга контрола на процесот на производство и квалитетот на набавката на материјалите.
 • Под специфични услови, врз основа на дизајн и развој на производи, брзина на развој на производи со високи перформанси и конкурентна производна ефикасност за да се задоволат потребите на купувачот.Под специфични услови, врз основа на дизајн и развој на производи, брзина на развој на производи со високи перформанси и конкурентна производна ефикасност за да се задоволат потребите на купувачот.

  OEM&ODM

  Под специфични услови, врз основа на дизајн и развој на производи, брзина на развој на производи со високи перформанси и конкурентна производна ефикасност за да се задоволат потребите на купувачот.
 • СЕРВИС

  „Клиентот е секогаш во право“, ги ставаме нашите клиенти и квалитетот во работниот центар.

ЗА НАС

Eastrong Lighting Co., Ltd. е модерен производител на LED осветлување кој се интегрира со истражување и развој, производство, продажба и сервис, што е добиено ISO-9001:2015 сертификат за систем за управување со квалитет.Фабриката е основана во 2017 година, лоцирана во Донггуан, провинцијата Гуангдонг.Како глобален производител на LED осветлување, компанијата располага со широк спектар на производи, вклучувајќи: LED панел светла, LED светилки за цевки, IP65 LED три-доказ светла, LED светла со ленти, LED светилки отпорни на експлозија, LED светла за прочистување, LED бактерицидни светла, ЛЕД светла за итни случаи, LED УВ ламба, LED светилка за таванот, светилка со висока приклучница, далечински уред за светилка со висока приклучница и други производи за осветлување.

ПОДРАЧЈЕ НА ПРИМЕНА

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

Дали сакате да ги знаете најновите трендови, иновации и изданија за индустријата за LED осветлување?Ако е така, ве молиме обрнете внимание да се фокусирате на Eastrong Lighting, ние ќе продолжиме да ги објавуваме сите информации што треба да ги знаете за LED и комерцијалното и индустриското осветлување.Проверете ги нашите најнови вести подолу: