Warta

  • Cahaya Kamar Beresih Cina Muncul

    Cahaya Kamar Beresih Cina Muncul

    Pangembangan industri alat pencahayaan parantos nunjukkeun dua fitur anu penting pisan.Fitur anu kahiji nyaéta saatos popularitas sumber cahaya LED, dua bagéan sumber cahaya sareng lampu janten langkung terpadu, sareng fitur anu kadua nyaéta produk pencahayaan ...
    Maca deui
  • Desain kantor, lampu linier LED anu teu kedah sono!

    Desain kantor, lampu linier LED anu teu kedah sono!

    Lampu linier LED henteu ngan ukur masihan dampak visual, tapi ogé ekstensi visual, ngajantenkeun promenade rohangan langkung jero sareng jangkungna lantai langkung kabuka.Cahaya lemes tina lampu linier, kalayan variasi cahaya sareng poékna, ngajantenkeun rohangan langkung tilu diménsi sareng ningkatkeun rasa hiera ...
    Maca deui
  • Bewara Libur Poé Buruh 2022

    Bewara Libur Poé Buruh 2022

    Dear Palanggan.Hatur nuhun pikeun pangrojong terus-terusan sareng percanten ka Eastrong Lighting!Numutkeun jadwal liburan pamaréntah, libur Poé Buruh taun 2022 bakal ti 1 Méi nepi ka 4 Méi 2022. Kami ngarepkeun anjeun sareng kulawarga anjeun liburan anu damai sareng séhat!Eastrong (Dongguan) Lighti...
    Maca deui
  • Naha nganggo lampu LED gelombang mikro pikeun lampu garasi bawah tanah?

    Naha nganggo lampu LED gelombang mikro pikeun lampu garasi bawah tanah?

    Ayeuna, aya loba garages bawah tanah jeung sumber cahaya taman mobil dasarna metoda cahaya tradisional, teu ukur konsumsi kakuatan, leungitna oge badag, sarta metoda kontrol dasarna kontrol manual terpusat, tapi kusabab garasi underground perlu 24-jam kontinyu. lig...
    Maca deui
  • Alesan naha make LIFTERS lampu

    Alesan naha make LIFTERS lampu

    Alesan naha milih lifter cahaya jauh?Pangropéa lampu luhur-luhur jeung lampion dilumangsungkeun maké sistem alat cahaya ngangkat calakan, sarta sababaraha lingkungan husus sarta pangropéa luhur-luhurna sadayana robah jadi pangropéa taneuh, whi ...
    Maca deui
  • Dimana pigura panel LED umumna cocog pikeun?

    Dimana pigura panel LED umumna cocog pikeun?

    Konsumén sering naroskeun ka kami: Dimana pigura panel LED umumna dianggo?Naha anjeun gaduh pasar anu ageung sapertos kitu?Ayeuna hayu atuh babagi sareng anjeun: LED pigura panel kaasup beungeut Gunung pigura jeung pigura recessed umumna dianggap tur dipaké ti tilu titik handap.Poin kahiji: éta cocog sareng ...
    Maca deui
  • NEW anjog-IP54 LED BATTEN

    NEW anjog-IP54 LED BATTEN

    Perkenalan Produk reng IP54 LED kami mangrupikeun vérsi anu diropéa tina Eastrong anu paling laris IP20 LED batten fittings, kalayan desain inovatif IP54 rating polycarbonate (PC) bahan awak bercahaya sareng dasar perumahan aluminium.Éta tetep penampilan reng LED klasik sareng bakal cocog pikeun seueur aplikasi ...
    Maca deui
  • 2022 Bewara Libur Taun Anyar

    2022 Bewara Libur Taun Anyar

    Liburan: 1 Jan 2022 ~ 3 Jan 2022 Wilujeng Taun Anyar ~ Eastrong Team Eastrong (Dongguan) Lighting Co., Ltd Alamat No. 3, Jalan Fulang, Huang...
    Maca deui
  • Pertimbangan dasar ngeunaan kaayaan pangembangan industri LED Cina di 2022

    Pertimbangan dasar ngeunaan kaayaan pangembangan industri LED Cina di 2022

    Dina taun 2021, industri LED Cina parantos rebound dina pangaruh pangaruh pamindahan panggantian COVID, sareng ékspor produk LED ngahontal rekor anu luhur.Tina sudut pandang tautan industri, pendapatan alat sareng bahan LED parantos ningkat pisan, bu...
    Maca deui
  • Osram robah jadi titik kuantum pikeun 90CRI lampu LEDs

    Osram robah jadi titik kuantum pikeun 90CRI lampu LEDs

    Osram parantos ngembangkeun téknologi titik kuantum émisi sorangan, sareng dianggo dina sauntuyan 90CRI lampu LED."'Osconiq E 2835 CRI90 (QD)' nyorong nilai efisiensi ka jangkung anyar, sanajan dina indéks rendering warna tinggi jeung warna lampu haneut," nurutkeun pausahaan."LED minuhan sarat ...
    Maca deui
  • Naha LED Battens masa depan BATTEN LUMINAIRES?

    Naha LED Battens masa depan BATTEN LUMINAIRES?

    Luminair Batten parantos dianggo langkung ti 60 taun ayeuna, nyayogikeun solusi cahaya anu saé pikeun siling panjang sareng lokasi anu sanés.Kusabab aranjeunna mimiti diwanohkeun, aranjeunna biasana dicaangan ku battens fluoresensi.Luminaire reng munggaran bakal ...
    Maca deui
  • Tinjauan Pasar Lampu LED Global TrendForce 2021–2022: Lampu Umum, Lampu Hortikultura, sareng Lampu Smart

    Tinjauan Pasar Lampu LED Global TrendForce 2021–2022: Lampu Umum, Lampu Hortikultura, sareng Lampu Smart

    Numutkeun kana laporan panganyarna TrendForce "2021 Global Lighting LED and LED Lighting Market Outlook-2H21", pasar pencahayaan umum LED parantos pulih sacara komprehensif kalayan ningkatna paménta pikeun cahaya niche, ngarah kana kamekaran pasar global lampu umum LED, lampu hortikultura, sareng. ..
    Maca deui