Warta pausahaan

  • Bewara Libur Poé Buruh 2022

    Bewara Libur Poé Buruh 2022

    Dear Palanggan.Hatur nuhun pikeun pangrojong terus-terusan sareng percanten ka Eastrong Lighting!Numutkeun jadwal liburan pamaréntah, libur Poé Buruh taun 2022 bakal ti 1 Méi nepi ka 4 Méi 2022. Kami ngarepkeun anjeun sareng kulawarga anjeun liburan anu damai sareng séhat!Eastrong (Dongguan) Lighti...
    Maca deui
  • 2022 Bewara Libur Taun Anyar

    2022 Bewara Libur Taun Anyar

    Liburan: 1 Jan 2022 ~ 3 Jan 2022 Wilujeng Taun Anyar ~ Eastrong Team Eastrong (Dongguan) Lighting Co., Ltd Alamat No. 3, Jalan Fulang, Huang...
    Maca deui
  • Bewara Libur Poé Nasional

    Bewara Libur Poé Nasional

    Libur: 1st-4th Oct. Wilujeng Poé Nasional.Eastrong (Dongguan) Lighting Co., Ltd Eastrong (Dongguan) Lighting Co., Ltd Alamat No 3, Fulang Road, Huangjiang T...
    Maca deui
  • Bewara Libur (01 Januari 2021 - 03 Januari 2021)

    Bewara Libur (01 Januari 2021 - 03 Januari 2021)

    Kami hatur nuhun ka sadaya palanggan sareng réréncangan pikeun kapercayaan sareng dukungan anjeun dina 2020. Liburan Taun Anyar 2021 caket.Tim Eastrong bakal ditutup dina dinten-dinten di handap pikeun liburan akhir taun sareng Taun Anyar.Jadwal Libur 01 Januari 2021 - 03 Januari 2021 Hapunten tina…
    Maca deui
  • Bewara Libur Poé Nasional & Mid-Autumn Festival

    Bewara Libur Poé Nasional & Mid-Autumn Festival

    Hatur nuhun ka sadaya palanggan pikeun kapercayaan sareng dukungan anjeun dina perusahaan kami dina 9 sasih katukang.Liburan Poé Nasional sareng Festival Pertengahan Musim Gugur 2020 caket.Digabungkeun jeung kaayaan sabenerna parusahaan urang, waktos libur urang nyaéta kieu: Libur Time: 01 Oktober, 2 ...
    Maca deui
  • Kolega anyar ilubiung dina pelatihan Alibaba

    Kolega anyar ilubiung dina pelatihan Alibaba

    jQuery ( ".fl-node-5f5c411e1fad1 .fl-number-int" .html ( "0"); 100% Tim kami Alibaba mangrupakeun grup positif.Sanggeus hiji minggu latihan, urang pinuh ngarasa a ...
    Maca deui
  • 5000 PCS LED Panel Pigura Produksi jeung kiriman

    5000 PCS LED Panel Pigura Produksi jeung kiriman

    Pausahaan kami nembe parantos réngsé pesenan 5000 sét kurung dipasang lampu panel.Ti ngolah bahan baku kayaning motong, punching, chamfering, mun bubuk nyemprot, urang mastikeun nuturkeun standar kualitas customer urang.Sateuacan bungkusan, staf kualitas urang bakal mariksa unggal det ...
    Maca deui
  • Festival Parahu Naga

    Festival Parahu Naga

    Festival Parahu Naga, Festival éta dina dinten kalima Méi dina kalénder lunar, Dahar Zongzi sareng balapan parahu Naga nyaéta adat indispensable tina Festival Parahu Naga.Baheula, jalma nyembah "Naga naék ka surga" dina Festival ieu.Nu éta poé alus.Di anc...
    Maca deui
  • Kami ngabantosan palanggan pikeun ngalakukeun Cloud-QC online

    Kami ngabantosan palanggan pikeun ngalakukeun Cloud-QC online

    Alatan dampak wabah global, kalawan ngembangkeun gancang tina jaringan jeung ngembangkeun model hirup, loba karya ayeuna dipigawé ngaliwatan jaringan online, kaasup paméran ayeuna geus dipindahkeun ka online, urang ogé réngsé. pamariksaan kualitas awan pikeun cust kami...
    Maca deui
  • Poé Cahaya Internasional 16 Méi

    Poé Cahaya Internasional 16 Méi

    Cahaya maénkeun peran sentral dina kahirupan urang.Dina tingkat anu paling dasar, ngaliwatan fotosintésis, cahaya aya dina asal-usul kahirupan sorangan.Ulikan ngeunaan cahaya parantos nyababkeun sumber énérgi alternatif anu ngajangjikeun, kamajuan médis anu nyalametkeun dina téknologi diagnostik sareng perawatan, internét gancang-gancang sareng ...
    Maca deui
  • Tilu panel LED 40HQ réngsé produksi sareng dikirimkeun

    Tilu panel LED 40HQ réngsé produksi sareng dikirimkeun

    Dina dua bulan kaliwat, urang geus réngsé produksi tilu 40HQ lampu panel LED kuantitas.Ti pengadaan bahan, pamariksaan kualitas nepi ka assembly jeung tes sepuh, kami geus dipigawé 100% usaha pikeun ngalakukeun pangalusna kami, urang boga kapercayaan nyadiakeun kualitas pangluhurna ka konsumén jeung unggal pamaké.&nb...
    Maca deui
  • Lima rébu potongan reng LED réngsé produksi

    Lima rébu potongan reng LED réngsé produksi

    Urang réngsé produksi jeung bungkusan 5.000 lembar LED batten lampu dina April.Sakabéh angkatan lampu dipaké suplai kakuatan Osram jeung sumber SMD2835 kalawan efisiensi luminous 120lm / W baku.Dibagi kana versi ON / OFF sareng versi darurat.Pikeun nyumponan kabutuhan pangguna akhir, kami ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2